Hosting

Hosting innebär värdskapet för en webblösning, där detta är det fysiska lagringsutrymme som krävs för att man ska kunna ha en webblösning. Detta kan utgöras av ett webbhotell, en hostad server hos en extern leverantör (ofta erbjuder leverantörer av webbhotell även dessa tjänster) eller en server som står i egen miljö.

Ett webbhotellspaket är oftast det som de flesta börjar med, men där man om man har större krav på driftsäkerhet, tillgänglighet, säkerhet och prestanda bör överväga en hostad server.

SWEDISH WEBFORCE samarbetar med flera av de ledande leverantörerna på marknaden avseende hostad server, webbhotell samt e-post tjänster

WEBBHOTELL (LINUX)

WebUnlimited Plus (Linux)

Webbhotellspaket ”WebUnlimited Plus (Linux)”

Webbhotellspaket ”WebUnlimited Plus (Linux)” från CYGATE (IPEER) är ett kvalificerat webbhotellspaket till kostnadseffektivt pris.

WebUnlimited Plus (Linux) lämpar sig bäst för lösningar baserade på scriptspråket php oavsett om det gäller SWEDISH WEBFORCE egenutvecklade produkter (S1, S2, D1, D2) eller Open Source baserade CMS såsom WordPress och Joomla!.

Pris: 1 410 kr/år ex moms

WEBBHOTELL (WINDOWS)

WebUnlimited Plus (Windows)

Webbhotellspaket ”WebUnlimited Plus (Windows)”

Webbhotellspaketet ”WebUnlimited Plus (Windows)” från CYGATE (IPEER) är ett kvalificerat webbhotellspaket till kostnadseffektivt pris.

WebUnlimited Plus (Windows) körs på Internet Informations Service (IIS) och lämpar sig bäst för lösningar baserade på HTML, ASP, . NET samt där man önskar koppla MSSQL databas till sin webblösning.

Pris: 1 410 kr/år ex moms


Beskrivning

Gratis domännamn***
 
Hemsideutrymme
OBEGRÄNSAT
E-postkonton
OBEGRÄNSAT
Databaser**
OBEGRÄNSAT
Gratis pekningar av domännamn
 
30 dagars pengar-tillbaka-garanti****
 
Installatron (gratis applikationer)
 
Antivirus och spamfilter
 
Kostnadsfri support
 
Trafik/mån
200 GB
Webmail
 
Kontrollpanel
 
Kostnad
124 kr/mån (1 410 kr/år)

 
* Alla priser ovan är exkl. moms.
** Gäller obegränsat antal MySQL databaser. MSSQL erbjuds som tilläggtjänst med tillkommande kostnad.
*** Inkluderat domännamn i priset är .com/.net./org/.info eller .biz
**** 30 dagars pengar-tillbaka-garanti galler ej domännamn